Carti de citit cu cei mici in luna iubirii

Luna februarie este fara indoiala luna iubirii, Valentine’s day si Dragobete aduc un strop de magie ultimei luni din iarna.

Pentru a-i oferi ocazia Sofiei de a discuta despre sentimente si despre iubire am selectat din biblioteca o serie de titluri care ne vor ajuta in aceasta calatorie.

Va las mai jos propunerile noastre:

Iubire cat pentru doi https://www.cartemma.ro/carti-pentru-copii/iubire-cat-pentru-doi-3256.html, este o carte care ii ajuta pe cei micisa inteleaga ca in momentul in care apare un fratior/surioara  sau verisor/verisoara iubirea nu se imparte, de fapt se inmulteste.

Ernest si Celestine l-au pierdut pe Simeon https://editurafrontiera.ro/produs/ernest-si-celestine-l-au-pierdut-pe-simeon/, o poveste emoționanta despre atasamentul fata de jucaria preferata, despre… pierdere, regăsire și generozitate

Cel mai iubit tatic din lume, https://www.universenciclopedic.ro/cel-mai-iubit-tatic-din-lume, sapte tătici plini de iubire care pregătesc gustări, desenează, joacă v-ați-ascunselea, citesc povești și cântă cântecele de noapte bună.

Mami te iubeste cel mai mult, https://www.universenciclopedic.ro/mami-te-iubeste-cel-mai-mult, o carte in care mama aflam ce-i doreşte mama puiului ei drag? O pajişte pe care să alerge voios, prieteni buni şi o stea care să-l vegheze mereu…

Cea mai iubita bunica din lume, https://www.universenciclopedic.ro/cea-mai-iubita-bunica-din-lume. Bunica este fara indoiala una dintre cele mai dragi persoane din viata celor mici, Cine le prepară prăjituri gustoase? Cine le cântă seara cântece duioase? Cine ii distrează cu fel de fel de glume? Ştim: cea mai iubită bunică din lume!

Te iubesc orice ai face, Copiii fac multe boacane, pentru ca sunt curiosi, energici, vor sa descopere lumea cat mai repede. Parintii incearca din greu sa-i fereasca de pericole, astfel ca ajung sa spuna NU AI VOIE mult mai des decat TE IUBESC.

O micuta poveste de iubire, https://www.galaxiacopiilor.ro/o-micuta-poveste-de-iubire.html , este povestea înduioșătoare a unei mănuși care face tot posibilul pentru a-și recupera perechea rătăcită. Așadar, lecțiile de viață esențiale, despre iubire, devotament, sacrificiu, pot veni de unde te aștepți mai puțin. Chiar și de la… o micuță mănușă roșie. Copiii vor învăța cât este de important să avem grijă unii de ceilalți prin intermediul acestei povești delicate. Ilustrațiile pline de farmec și căldură schițează un univers magic, în care finalurile fericite nu sunt deloc imposibile atunci când acționăm din iubire.

Me and my dad, https://www.amazon.co.uk/Me-My-Dad-Alison-Ritchie/dp/1845064658 , o poveste cu multe zambete despre activitatile pe care puiul de urs le face cu tatal sau.

Spor la citit!

Recommended Articles