Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele – Teatru Tandarica

Va recomandam 🎭⛄Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele – Teatru Tandarica⛄🎭, o poveste emotionanta si potrivita pentru trecerea dintre cele 2 anotimpuri, iarna si primavara.

Omul de zapada este personajul principal care pleaca intr-o calatorie catre soarele cald pe care vrea sa il roage sa ii lase iarna mai mult. Pe drum intalneste mai multe animale cu care se imprieteneste. Cand ajunge la soare in loc sa ii ceara ceva pentru el, omul de zapada cere ajutor pentru prietenii lui.Pentru ca a venit primavara soarele l-a transformat in vis pentru 9 luni, pana la iarna urmatoare

„Vei plana timp de nouă luni pe deasupra câmpiei şi a pădurii, pe deasupra norilor şi a vântului… Vei fi un vis viu, un vis cuibărit în gustul vieţii şi în plăcerea de a trăi a copiilor… Şi peste nouă luni, când va veni din nou iarna, vei redeveni om de zăpadă, cel mai bun prieten hibernal al copiilor…”

Povestea este un inceput tare bun pentru discutii legate de: prietenie, empatie, curaj, determinare, trecerea timpului, anotimpuri, speranta, tristete si bucurie.

Recommended Articles