Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” – expozitie temporara de reptile

Pana pe 10 iunie 2021 Muzeul Grigore Antipa gazduieste expozitia temporara de reptile vii. Este o ocazie foarte buna pentru micutii curiosi ca sa observe: serpii, broscutele si soparlele.

Expozitia este localizata la parterul muzeului, este micuta, dar pentru cei mici este suficient ca sa observe cum se misca vietuitoarele. Mamba neagra, cobra scuipatoare, vipera de Gabon, pitonul reticulat sau anaconda sunt doar cateva dintre speciile pe care le pot observa.

Sofiei cei mai mult i-au placut: sarpele galben si broscuta care inota si a fost de-a dreptul fascinata de cum se misca serpii si cum scot limba. Pentru cei care vor sa viziteze si expozitia permanenta a muzeului Antipa, este o combinatia perfecta pentru ca vizitarea reptilelor dureaza in medie cam 30 de minute.

Expozitia temporara are acelasi program de functionare ca al Muzeului Antipa, insa trebuie achizitionat bilet separat. ( bilet de intrare este de 10 lei pentru copil/student/pensionar și 15 lei/adult. Copiii cu vârste mai mici de 3 ani au gratuitate)

Noi am fost duminica dupa-amiaza, in jurul orei 17 si a fost destul de liber.

Va las mai jos experienta noastra:

Serpisorii va asteapta la muzeul Antipa!

Recommended Articles