Martisoare realizate de copii

V-ar placea sa purtati de martisor… accesorii UNICE realizate de MANUTELE MICUTULIOR VOSTRI?

Iata un kit care ii ajuta pe micutii curiosi sa realizeze brose si bratari pe care doamnele din viata lor sa le poarte cu drag la inceput de primavara. Aceste martisoare realizate de copii este o activitate pentru copii plina de distractie si de culoare iar rezultatul final…cu siguranta va aduce un aer de primavara special, celei care il va purta.

Kitul contine tot ceea ce aveti nevoie ca sa aveti 5 martisoare realizate de catre copii : 2 brose si 3 bratari, toate pregatite pentru a fi facute cadou cu ajutorul cartonaselor suport, ceea ce face ca aceasta activitate pentru copii sa aibe un rezultat de poveste 🙂

Parintii in cautare de activitati de facut impreuna cu copiii mici gasesc in acest kit de martisoare o activitate creativa dar si o oportunitate de dezvoltare a creativitatii si indemanarii copiilor.

Kitul contine:

 – 3 bratari cu monturi diferite pentru desenat, pictat sau scris

–  2 brose cu monturi diferite pentru desenat, pictat sau scris 

– 5 cartonase suport pentru martisor cu spatiu pentru felicitari, ganduri, desene sau pictat cu degetul

–  5 plicuri pentru martisoare cu spatiu de desenat sau de scris

–  5 capace de silicon pentru conservarea desenelor realizate pe suprafata brosei sau a bratarilor martisor

–  25 de stickere albe – pentru facut si refacut desenele panaa este totul perfect

–  2 snururi de martisor

–  1 manual de instructiuni pentru parinti

Noi am inceput cu o bratara pentru mamaie si pentru ca Sofia inca nu stie sa deseneze elaborat eu i-am dat plansa cu stickere si am rugat-o sa o coloreze folosind cat mai multe culori fara a tine cont de margini, intrucat stickerele se scot cu usurinta de pe plansa si se lipesc la fel de usor in cadranul broselor si a bratarilor. Nu va faceti griji daca se strica cateva stickere, in set sunt 25 de bucati, suficiente si pentru joaca creativa.

Totul a fost foarte simplu si Sofia a avut nevoie de ajutor doar la asamblarea finala:

1. colorat: am pregatit creioane si carioci colorate si Sofia a desenat asa cum a vrut

2. a dezlipit stickerul de pe plansa si l-a pozitionat pe montura bratarii

3. eu am ajutat-o sa lipeasca si capacul de silicon de protectie

4. Sofia a desenat pe cartonasul de suport

5. Eu am scris pentru cine este si l-am montat pe suport (desigur…inainte am probabat si eu bratara pe care urmeaza sa i-o facem cadou bunicii)

Atat de simplu si totusi atat de frumos, o activitate pentru copii cu mult suflet si cu un rezultat practic, un martisor realizat de copii care va fi purtat cu drag.

Produsul il gasiti aici: https://copilaresti.ro/products/micul-ghiocel-kit-martisoare-copii?_pos=1&_sid=5fb62eed9&_ss=r#images-5 la pretul de doar 20 lei, in plus cei de la Copilaresti impart transportul cu voi si veti plati doar 7 lei.

Spor la joaca!