Cine se teme de Iepuroiul cel Rau?

Alaturi de “Cine se teme de Iepuroiul cel Rau” de la editura Cartemma https://www.cartemma.ro/carti-pentru-copii/cine-se-teme-de-iepuroiul-cel-rau.html am vorbit cu Sofia despre cum sa te comporti atunci cand intalnesti situatii mai putin prietenoase. Povestea il are ca personaj pe un iepuroi mare, rau și bataus care este infruntat de patru iepurași tare flamanzi care au ramas fara morcovi!

Povestea a fost pentru noi un prilej de a analiza comportamentul iepurasilor si de a discuta despre ce alternative avem de a rezolva diverse conflicte care pot aparea cu cei din jurul nostru.

Cartea este in format mare, are coperti cartonate si ilustratiile sunt viu colorate si insufletesc aventura celor mici printre paginile povestii. Ilustratiile sunt realizate de Caroline Pedler, a carei pagina de facebook o gasiti aici https://www.facebook.com/carolinepedler.artillustration/ unde are cateva filmulete interesante despre pasii pe care ii urmeaza atunci cand face o ilustratie noua si cateva pagini de colorat pentru cei mici, care pot fi descarcate.

Dincolo de mesaj, insipirate de aventura celor 5 iepurasi am facut si o activitate practica: am plantat morcovi in gradina, i-am incarcat in camion si la final, i-am dat de mancare iepurasului nostru care pentru cateva ore s-a transformat in personajul cartii.

Recommended Articles