Joc educational Haba – La Zoo – board game 3 ani +

Bine ati venit la gradina zoologica!

Daca inca sunteti in cautarea cadoului ideal pentru Iepuras, va prezint o investitie intr-un joc care vine la pachet cu: timp minunant petrecut in familie intr-un mod extrem de atractiv, 10 variante de jocuri educationale si multiple variante de dezvoltare a abilitatilor celor mici.

Joc educational Haba – La Zoo – board game 3 ani+ https://copilaresti.ro/products/primul-joc-educational-haba-la-zoo?_pos=3&_sid=cc30f2647&_ss=r

Pe noi ne-a cucerit pentru ca:

  • Este 10 in 1, sunt 10 variante prin care parintii se pot juca impreuna cu cei mici:
    1. Joc de memorie senzoriala: simtul tactil este provocat pentru a recunoaste animalele ascunse in sac
    2. Numararea girafelor: girafele sunt tare diferite…oare unde se ascunde girafa pe care o cauti
    3. Competitia de la gradina zoologica: Animalele s-au adunat la gradina zoologica pentru a concura. Indicatoarele va vor arata calea si cameleonii iti vor spune la ce indicator trebuie sa fii atent.
    4. Ce sarada!: cu maimute, nuci de cocos si palmieri
    5. Girafele gemene: Girafele au avut o petrecere deghizata. Scopul jocului este de a gasi cat mai multe perechi de girafe.
    6. Vanatoarea cameleonilor colorati: impreuna cu broasca testoasa si cu rinocerul, cameleonii au chef de joaca si se ascund in tufisuri.
    7. Cine este lacom?: Rinocerul a invitat o broasca testoasa la o sarbatoare. In timp ce rinocerului ii place sa manance o lada plina de mere….. broasca testoasa prefera sa manance porții mici.
    8. Detectivul girafa: Girafele joaca „prinderea hoțului”. Numai unul dintre ei este „hoțul”, zarurile va indica care.
    9. Confuzie la gradina zoologica: Rinocerul, in cautare de hrana, a rearanjat toate cutiile din fructe. Tucanul, girafa și zebra vor sa curete aceasta mizerie.
    10. 2+5= Nuca de cocos: Țestoasele au o problema, se intreaba cum pot ajunge la nucile de cocos care cresc atat de sus copac.
  • Cei mici pot recunoaste: numerele, culorile, formele si  animalele
  • Isi dezvolta atentia la detalii prin cautarea cameleonilor colorati
  • Recunosc numerele
  • Isi imbunatatesc concentrarea si memoria cu ajutorul provocarilor variate
  • Este incurajata cooperarea
  • Este un joc versatil, are mai multe grade de dificultate…si practic, jocul creste impreuna cu cei mici si ii antreneaza si pe parinti in a descoperi noi provocari
  • Contine 9 figurine din lemn care pot fi folosite pentru multe alte jocuri: habitate, jocul de rol, asociere si identificare

Iata experienta noastra in cateva poze, Sofia a fost atat de captivata de joc incat nu am prea avut timp de prea multe poze….daaaar…avand in vedere ca are atatea optiuni de joc…cu siguranta vom avea timp si de alte poze.

Si pentru ca mie imi place sa personalizez jocurile achizitionate, am pregatit si niste ghicitori pentru animalele pe care le contine jocul. Este un prilej numai bun ca sa aflam mai multe informatii prin joaca.

Aici gasiti fisierul .pdf cu toate cele 8 animale.

Pe site-ul celor de la Copilaresti (www.copilaresti.ro) gasiti si alte propuneri interesante de jocuri si jucarii educationale.

Spor la joaca!

Recommended Articles