Martisoare realizate de copii – Felicitari de 1 martie-

πŸ€πŸŒ·πŸžπŸ‘·β€β™‚οΈGhiocelul, buburuza, coΘ™arul, trifoiul cu 4 flori si florile sunt simbolurile traditionale ale primaverii si ale martisorului.πŸ’πŸ€πŸŒ·πŸžAm incercat sa le adun pe toate in cateva idei de felicitari care sa fie confectionate de manutele celor mici cu usurinta.πŸ–πŸžπŸ–βœ…

Copiii ofera cu drag si entuziasm martisoare de 1 Martie si sunt extrem de fericiti si emotionati daca ofera un martisor facut chiar de manutele lor micute si curioase. Imi aduc aminte adesea cu drag de felicitarile, martisoarele si micutele obiecte pe care i le pregateam mamei la gradinita si pe care i le ofeream plina de emotie.

Micutii carora le plac activitatile creative : desen, pictura sau lucru manual vor indragi aceasta provocare. Confectionarea felicitarilor de martisor ii va face mandrii de rezultatul municii lor.

Modalitatea de asamblare a felicitarilor este foarte simpla: maginea din stanga este gata pregatita pentru a se transforma intr-o felicitare, in timp ce, βœ…imaginile din dreapta trebuie: colorate, decupate si apoi lipite in spatiul special din partea dreapta.

Parintii care cauata activitati de facut impreuna cu copiii mici au totul la indemana. Aveti nevoie de: paginile printate, carioci/culori/acuarele, lipici si foarfeca. Cei mici pot confectiona aproape toata felicitarea singuri.

Fisierul .pdf cu cele 6 modele de felicitare este aici:

O primavara vesela!

Recommended Articles