O harta gigant pentru colorat

Am gasit una dintre activitatile independente pe care Sofia le poate desfasura fara interventia noastra si care o tine ocupata pentru multa vreme. Este vorba despre o harta gingant (pe care o puteti achizitiona de aici: https://www.kosmoskids.ro/products/lumea-in-culori-poster-gigant-kosmos-kids?_pos=1&_sid=f2080c577&_ss=r ) .

Harta este in format mare: 116×79 cm, as zice chiar uriasa pentru Sofia 🙂 poate fi lipita de perete, pusa pe jos sau pe masa. Noi am ales sa o punem pe jos ca sa ii oferim independenta si sa poate colora in voie. Confectionata din hartie groasa, poate fi colorata cu creioane, carioci sau acuarele. Eu am ales sa ii dau carioci ca sa fie culorile vii si sa alunece usor. Cariocile folosite sunt cele de aici: https://www.kosmoskids.ro/products/carioci-lavabile-baby-roo-kosmos-kids?_pos=1&_sid=9d266a6a0&_ss=r sunt 24 de carioci si sunt ceva mai groase in compartie cu cariocile clasice, fiind perfecte pentru manutele Sofiei. Un alt plus al acestor carioci este ca ele sunt lavabile si se pot curata usor de pe orice suprafata. Ce mi-a placut in mod deosebit la acest set este ca are multe nuante si Sofia chiar mi-a spus la un moment dat “acesta este un verde nou” pentru ca intradevar pana acum nu am avut atatea nuante la niciun set pentru colorat.

Harta este extrem de ofertanta pentru cei mici si poate fi folosita pentru:

  • colorat
  • cauta si gaseste : am rugat-o pe Sofia sa caute diverse personaje (pinguinul, sania, balena)
  • cei mici invata unde traiesc animalele pe continent
  • numarat, harta are foarte multe detalii si cei mici pot numara: animalele, personajele, casele
  • notiuni noi despre popoarele lumii, pe fiecare continent sunt desenati locuitorii in portul lor traditional
  • harta are marcata si o busola asa incat cei mici pot fi familiarizati cu punctele cardinale
  • cei mici pot colora anumite sectiuni si isi pot face propriile orase (eu intentionez sa ii dau Sofiei si cateva figurine cu care sa populeze harta)

Iata cum a inceput aventura noastra:

Aventura noastra va continua pana ce Sofia o va colora integral si apoi o vom folosi in activitatile noastre cu habitate.

Nu uitati si de reducerea speciala pe care o avem in aceasta perioada, respectiv cu o reducere de -25RON. Codul de discount: KOSMOS25. Discountul poate fi folosit la orice produs a carui valoare este mai mare de 110ron, inclusiv la cele deja reduse .

Mai multe produse pentru varsta 3-5 ani gasiti aici:  https://www.kosmoskids.ro/collections/jucarii-pentru-copii-3-5-ani-kosmos-kids

Spor la joaca!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.