Un trifoi cu patru foi

Un trifoi cu patru foi s-a ascuns prin multimea verde de trifoi. Cat de repede il gasiti? Fie repede…fie usor…sa fie cu noroc! ………… ………………… ……………………………. ………………………………………….. ……………………………………………………….. ……………………………………………………………………… Si trifoiul norocos se ascunde….aici:

Inimioara in cafea

Buna dimineata!#pauzadejoacapentruparinti incepe cu o cafea plina de energie si de…inimoare! Gaseste cafeaua care are in ea o inimioara si daca ai gasit-o lasa-ne un like/inimioara. Priveste cu atentie: Solutia este mai jos: ……….. ……………. …………………….. …………………………. ………………………………….. …………………………………………….. …………………………………………………………

Ursuletul cu nasul cel mai mare

Haideti sa vedem ….cat de repede gasiti ursuletul care are cea mai mare bulina alba de pe nas… Nu trisati! 🙂 …………… ………………… …………………….. ……………………………. ……………………………………. ……………………………………………. ……………………………………………………… Spor la joaca!

Unde se ascunde Gargarita cu 5 buline?

Atentia la detalii este foarte importanta si pentru parinti nu doar pentru cei mici. Haideti sa vedem….cat de repede gasiti Gargarita cu 5 buline? Solutia este mai jos …. …. ……… …………. ………………. …………………….. ……………………………… ………………………………………..