O altfel de carte…cu pozele si gandurile noastre pentru Sofia

7312 de…..poze am in acest moment in telefon, desigur….majoritatea pozelor sunt cu Sofia, poze care sper sa se transforme in amintiri peste care sa ne uitam impreuna si peste ani.

Cea mai mare provocare pentru mine este sa le sortez si sa le printez asa incat sa le avem la indemana si sa ne uitam din cand in cand peste ele.

De-a lungul timpului am tot cautat diverse metode eficiente si frumoase pentru a le printa, iata una dintre metodele pe care le-am gasit: o carticica personalizata realizata de cei de la Your Book Life (http://www.yourlifebook.ro/cartipersonalizate)

Drumul de la pozele din telefon la o carte persoanlizata a fost foarte simplu:

 1. eu am selectat pozele din telefon
 2. le-am trimis celor de la Your Book Life
 3. ….restul a fost…magie….am primit cartea impachetata intr-o cutie foarte frumoasa si care i-a atras atentia Sofiei….imediat

Iata de ce imi place acest format:

 • coperta cartii se poate personaliza cu poza si gandurile voastre asa incat devine o poveste scrisa pentru intreaga familie
 • exista o pagina speciala unde se poate lasa o dedicatie
 • cei de la Your Book Life va ajuta cu texte presarate printre poze, asa ca…si pentru cei care au mai putina inspiratie de moment pozele prind viata cu ajutorul cuvintelor
 • totul este personalizat: titlul, pozele, coperta
 • cartea se poate comanda impreuna cu o cutie foarte frumoase, noi o vom utiliza pentru pastrarea si altor poze si amintiri.

Si pentru ca duminica este o zi pe care imi place sa o dedic exclusiv familiei, azi le-am daruit aceasta carte celor mai importanti oameni din viata mea. Sofiei i-a placut tare mult sa se descopere in poze si tati i-a citit randurile care ii sunt dedicate.

In functie de preferintele voastre si de evenimentele din viata voastra aveti mai multe optiuni (http://www.yourlifebook.ro/produse) :

 1. carte platinum
 2. carte premium
 3. birde box
 4. album foto
 5. wedding planner

Sa avem amintiri cat mai frumoase!

Recommended Articles